Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

E-mail functionaliteit

  • Meerdere e-mailmappen aanmaken en delen
  • Volledig doorzoeken in e-mail en in bijlagen
  • Groeperen en labelen van e-mailberichten
  • Voorvertoning van bijlagen
email
 
  • Meerdere e-mailmappen aanmaken en delen
  • Volledig doorzoeken in e-mail en in bijlagen
  • Groeperen en labelen van e-mailberichten
  • Voorvertoning van bijlagen

Zimbra biedt een zeer complete e-mailomgeving waarmee u al uw correspondentie eenvoudig en intuïtief afhandelt. In een handomdraai deelt u verschillende mappen binnen uw mailbox met personen binnen en buiten uw organisatie. Uw e-mails worden automatisch gegroepeerd en u kunt uw e-mail voorzien van zelfgedefinieerde labels. Zimbra beschikt over een krachtige zoekfunctie die niet alleen uw e-mail doorzoekt, maar ook alle bijlagen en de inhoud van deze bijlagen doorzoekt. Indien gewenst kan er een voorbeeldweergave worden getoond voor eventuele bijlagen.

demo notebook

Werkt op iedere mobiel

Zimbra werkt met vrijwel ieder eigentijds mobiel apparaat met daarop Android, iOS en Windows. Daarnaast biedt Zimbra een webgebaseerde touch interface voor mobiele apparaten dat werkt op iedere browser op uw mobiel.

Manufacturers Image block

Werkt op iedere desktop

Zimbra is het enige platform voor messaging en samenwerking die alle desktopomgevingen (Windows, Mac, Linux) ondersteunt via een webbrowser en een e-mailprogramma.

Beste gebruikerservaring op alle platformen!

Door een rijke en consistente gebruikerservaring te bieden op alle platformen (Windows, Mac, Linux) - online via een webbrowser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari) en via MS Outlook, Thunderbird en andere desktop-clie╠łnts - verhoogt Zimbra de tevredenheid van de gebruikers en verlaagt het de kosten voor ondersteuning en training van de gebruiker.

Notebook.png
Volg ons!Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.