Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Agenda

  • Meerdere agenda's aanmaken, combineren en delen
  • Beschikbaarheidsinformatie genodigden en faciliteiten
  • Afspraken maken via drag & drop-functie
calendar
 
  • Meerdere agenda's aanmaken, combineren en delen
  • Beschikbaarheidsinformatie genodigden en faciliteiten
  • Afspraken maken via drag & drop-functie

De overzichtelijke agendafunctie combineert uw agenda met die van uw collega's in 1 duidelijke weergave. U kunt meerdere agenda's aanmaken en delen binnen en buiten uw organisatie. Tevens is het mogelijk om beschikbaarheidsinformatie te tonen van alle genodigden, maar ook van vergaderruimten en van beschikbare faciliteiten zoals audio- en videoapparatuur. Met de drag & drop-functie sleept u een mailtje of een contact uit uw adresboek naar de agenda en de afspraak staat.

demo notebook

Werkt op iedere mobiel

Zimbra werkt met vrijwel ieder eigentijds mobiel apparaat met daarop Android, iOS en Windows. Daarnaast biedt Zimbra een webgebaseerde touch interface voor mobiele apparaten dat werkt op iedere browser op uw mobiel.

Manufacturers Image block

Werkt op iedere desktop

Zimbra is het enige platform voor messaging en samenwerking die alle desktopomgevingen (Windows, Mac, Linux) ondersteunt via een webbrowser en een e-mailprogramma.

Beste gebruikerservaring op alle platformen!

Door een rijke en consistente gebruikerservaring te bieden op alle platformen (Windows, Mac, Linux) - online via een webbrowser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari) en via MS Outlook, Thunderbird en andere desktop-clie╠łnts - verhoogt Zimbra de tevredenheid van de gebruikers en verlaagt het de kosten voor ondersteuning en training van de gebruiker.

Notebook.png
Volg ons!Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.