Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Applicatiebeheer

  • Flexibel en gedelegeerd applicatiebeheer
  • Beheer en configuratie mobiele apparaten
  • Cross-mailbox discovery en archivering
  • Tooling en ondersteuning voor migratie
application management
 
  • Flexibel en gedelegeerd applicatiebeheer
  • Beheer en configuratie mobiele apparaten
  • Cross-mailbox discovery en archivering
  • Tooling en ondersteuning voor migratie

Zimbra is volledig te beheren via een webinterface, maar ook via een commandline interface. Het beheer van Zimbra kan men delegeren binnen de eigen organisaties op basis van rechten en rollen. Uiteraard omvat het applicatiebeheer op Zimbra het beheer van de mailboxen, maar ook het beheer van aangesloten mobiele apparaten en het wissen van data bij diefstal en verlies op deze mobiele apparaten.

Zimbra biedt ook de unieke functie van cross-mailbox discovery en archivering. Hiermee kunt u alle mailboxen van uw organisatie doorzoeken en het zoekresultaat gericht aanbieden. Een handige functie die veelal wordt gebruikt om aan de wetgeving te kunnen voldoen. Tot slot biedt Zimbra u de tooling en documentatie om te kunnen migreren naar Zimbra.

demo notebook

Werkt op iedere mobiel

Zimbra werkt met vrijwel ieder eigentijds mobiel apparaat met daarop Android, iOS en Windows. Daarnaast biedt Zimbra een webgebaseerde touch interface voor mobiele apparaten dat werkt op iedere browser op uw mobiel.

Manufacturers Image block

Werkt op iedere desktop

Zimbra is het enige platform voor messaging en samenwerking die alle desktopomgevingen (Windows, Mac, Linux) ondersteunt via een webbrowser en een e-mailprogramma.

Beste gebruikerservaring op alle platformen!

Door een rijke en consistente gebruikerservaring te bieden op alle platformen (Windows, Mac, Linux) - online via een webbrowser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari) en via MS Outlook, Thunderbird en andere desktop-clie╠łnts - verhoogt Zimbra de tevredenheid van de gebruikers en verlaagt het de kosten voor ondersteuning en training van de gebruiker.

Notebook.png

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.