Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Desktop ondersteuning

  • Web client met offline functie
  • Ondersteuning Windows, Mac en Linux
  • Ondersteuning MS Outlook op Mac en Windows
desktop
 
  • Web client met offline functie
  • Ondersteuning Windows, Mac en Linux
  • Ondersteuning MS Outlook op Mac en Windows

Zimbra biedt een robuuste webclient met een consistente en interactieve gebruikersinterface met eigentijdse en slime functionaliteit gericht samenwerking en delen van informatie. De webclient biedt de mogelijkheid om diensten van derden te integreren als mashups of apps binnen Zimbra. Zimbra synchroniseert met MS Outlook op Windows en Mac OS X met volledige delegeermogelijkheden en offline-toegang. Uiteraard biedt Zimbra de standaard ondersteuning voor POP3, IMAP4, CalDAV en vCard.

demo notebook

Werkt op iedere mobiel

Zimbra werkt met vrijwel ieder eigentijds mobiel apparaat met daarop Android, iOS en Windows. Daarnaast biedt Zimbra een webgebaseerde touch interface voor mobiele apparaten dat werkt op iedere browser op uw mobiel.

Manufacturers Image block

Werkt op iedere desktop

Zimbra is het enige platform voor messaging en samenwerking die alle desktopomgevingen (Windows, Mac, Linux) ondersteunt via een webbrowser en een e-mailprogramma.

Beste gebruikerservaring op alle platformen!

Door een rijke en consistente gebruikerservaring te bieden op alle platformen (Windows, Mac, Linux) - online via een webbrowser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari) en via MS Outlook, Thunderbird en andere desktop-clie╠łnts - verhoogt Zimbra de tevredenheid van de gebruikers en verlaagt het de kosten voor ondersteuning en training van de gebruiker.

Notebook.png
Volg ons!Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
Op deze website vindt u alle informatie die van pas kan komen bij de aanschaf en het gebruik van Zimbra.