Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Systeembeheer

 • Ondersteuning meerdere domeinen
 • Ondersteuning van LDAP en Active Directory
 • Geïntegreerde anti-spam en anti-virus
 • Continue voorziening backup en herstel
 • Clustering en hiërarchisch storage management (HSM)
system administration
 
 • Ondersteuning meerdere domeinen
 • Ondersteuning van LDAP en Active Directory
 • Geïntegreerde anti-spam en anti-virus
 • Continue voorziening backup en herstel
 • Serverclustering voor schaalbaarheid en beschikbaarheid
 • Hiërarchisch storage management (HSM)

U kunt probleemloos meerdere domeinen beheren binnen Zimbra en domeininstellingen uitvoeren op basis van gedelegeerde rechten voor beheer per account. Ook is het mogelijk om adresboekdiensten zoals LDAP en Active Directory te activeren en beschikt Zimbra over een gei╠łntegreerde anti-spam en antivirus. Zimbra biedt een continue voorziening voor back-up en herstel van postvakken in realtime. Zimbra biedt extreme schaalbaarheid en kan 20 miljoen gebruikers binnen een enkele uitrol bedienen. De oplossing schaalt ook horizontaal door gebruik te maken van multi-tenancy om zo meerdere organisaties binnen een enkele infrastructuur te ondersteunen. Zimbra biedt hiërarchisch storage management (HSM) waarmee u een specifiek gebruik van uw storage disks kunt afdwingen en waardoor u zelf kunt bepalen hoe snel uw data wordt opgehaald.

demo notebook

Werkt op iedere mobiel

Zimbra werkt met vrijwel ieder eigentijds mobiel apparaat met daarop Android, iOS en Windows. Daarnaast biedt Zimbra een webgebaseerde touch interface voor mobiele apparaten dat werkt op iedere browser op uw mobiel.

Manufacturers Image block

Werkt op iedere desktop

Zimbra is het enige platform voor messaging en samenwerking die alle desktopomgevingen (Windows, Mac, Linux) ondersteunt via een webbrowser en een e-mailprogramma.

Beste gebruikerservaring op alle platformen!

Door een rijke en consistente gebruikerservaring te bieden op alle platformen (Windows, Mac, Linux) - online via een webbrowser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari) en via MS Outlook, Thunderbird en andere desktop-clie╠łnts - verhoogt Zimbra de tevredenheid van de gebruikers en verlaagt het de kosten voor ondersteuning en training van de gebruiker.

Notebook.png

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.