Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Verwijderen functie bij zimbra filters gevaarlijk

Als je bij het aanmaken van filters kiest voor de handeling Verwijderen / Discard worden mails niet opgeslagen binnen Zimbra. Ze zijn dan niet terug te vinden in de prullenbak en kunnen ook niet teruggehaald worden uit een backup. Dit kan ongewenst zijn en daarom is het beter om te kiezen voor het verplaatsen naar de prullenbak als handeling.

Stappen

  • Ga naar Voorkeuren/Preferences
  • Selecteer aan de linker kant E-mailfilters
  • Selecteer het filter waarbij je voor de verwijderen handeling hebt gekozen
  • Klik op 'Filter bewerken'
  • Verander onder het kopje 'Voer de volgende handelingen uit: Verwijderen in Naar map verplaatsen
  • Klik op Bladeren en selecteer Prullenbak
  • Klik op Ok en nog een keer op Ok

Resultaat


Overzicht filter spam naar prullenbak

Werkt op iedere mobiel

Zimbra werkt met vrijwel ieder eigentijds mobiel apparaat met daarop Android, iOS en Windows. Daarnaast biedt Zimbra een webgebaseerde touch interface voor mobiele apparaten dat werkt op iedere browser op uw mobiel.

Manufacturers Image block

Werkt op iedere desktop

Zimbra is het enige platform voor messaging en samenwerking die alle desktopomgevingen (Windows, Mac, Linux) ondersteunt via een webbrowser en een e-mailprogramma.

Beste gebruikerservaring op alle platformen!

Door een rijke en consistente gebruikerservaring te bieden op alle platformen (Windows, Mac, Linux) - online via een webbrowser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari) en via MS Outlook, Thunderbird en andere desktop-clie╠łnts - verhoogt Zimbra de tevredenheid van de gebruikers en verlaagt het de kosten voor ondersteuning en training van de gebruiker.

Notebook.png
Volg ons!Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.