Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

E-mail ondertekenen foutmelding

Onlangs is er in Zimbra een nieuwe functie uitgerold waardoor het mogelijk is je e-mails digitaal te ondertekenen met een veiligheidscertificaat. Ontvangers van jouw mails kunnen dan zien dat je mail veilig is en zelf heb je dan de garantie dat je mail niet onderschept of zelfs gewijzigd kan worden.

Als je er voor kiest om dit te activeren (door bij het opstellen van je mailtje te klikken op Ondertekenen) zonder dat je daadwerkelijk zo'n certificaat hebt kom krijg je deze foutmelding: Bericht ondertekenen mislukt. Geen certificaat gevonden. Je kunt hier makkelijk vanaf komen door weer te kiezen voor Niet ondertekenen.
Een structurele manier om hier van af te komen is om in de voorkeuren bij Beveiligde mail de standaardinstelling op Niet ondertekenen of coderen te zetten.
Dit screenshot geeft aan hoe je dat kunt doen:

screenshot zimbra voorkeuren

Werkt op iedere mobiel

Zimbra werkt met vrijwel ieder eigentijds mobiel apparaat met daarop Android, iOS en Windows. Daarnaast biedt Zimbra een webgebaseerde touch interface voor mobiele apparaten dat werkt op iedere browser op uw mobiel.

Manufacturers Image block

Werkt op iedere desktop

Zimbra is het enige platform voor messaging en samenwerking die alle desktopomgevingen (Windows, Mac, Linux) ondersteunt via een webbrowser en een e-mailprogramma.

Beste gebruikerservaring op alle platformen!

Door een rijke en consistente gebruikerservaring te bieden op alle platformen (Windows, Mac, Linux) - online via een webbrowser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari) en via MS Outlook, Thunderbird en andere desktop-clie╠łnts - verhoogt Zimbra de tevredenheid van de gebruikers en verlaagt het de kosten voor ondersteuning en training van de gebruiker.

Notebook.png
Volg ons!Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Youtube filmjes

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.