Kennisbank Zimbra

Via onze online kennisbank kan iedereen zich wegwijs maken in het gebruik van Zimbra. Het aanbod richt zich op zowel de eindgebruiker als de beheerder van Zimbra.

Lees meer

Consultancy

ZimbraNederland ondersteunt organisaties met functioneel en technisch advies bij het gebruik van Zimbra. Wanneer u tegen vragen en issues aanloopt waarvoor u wat extra kennis zoekt kunt u de expertise van KovoKs inhuren.

Lees meer

Training

ZimbraNederland verzorgt online en on-site trainingen voor eindgebruiker en beheerders van Zimbra. Online trainingen bestaan uit webinars en trainingsvideo's die respectievelijk gezamenlijk en individueel worden doorlopen.

Lees meer

Helpdesk

ZimbraNederland biedt haar klanten een helpdesk gericht op eindgebruikers en beheerders van Zimbra. Als klant van ZimbraNederland kunt u als eindgebruiker of beheerder van Zimbra altijd bij ons terecht met uw vragen.

Lees meer

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.