Afmelden op mailinglijsten met Zimlet List-Unsubscribe

Het gaat hier om de Zimbra List-Unsubscribe Zimlet die is ontwikkeld door Barry de Graaff. De Zimlet zorgt voor een extra knop binnen Zimbra waardoor je jezelf kunt afmelden middels 1 muisklik. Onder de motorkap leest de Zimlet een stukje tekst uit in de zogenaamde header-regels van een e-mail (voor de technici onder ons: RFC 2368).


2015 07 07 list unsubscribe


Dit is een vroege versie van de List-Unsubscribe Zimlet bedoelt om feedback te krijgen van testende gebruikers, maar de integratie met Zimbra is naadloos. Sommigen zullen Barry de Graaff ook kennen van een ander zeer populair project, de Zimbra OpenPGP Zimlet. Zo niet dan adviseren we je deze Zimlet ook eens te bekijken. De Zimbra List-Unsubscribe Zimlet kun je downloaden via Zimbra.org en voor de liefhebbers kun je de broncode verkrijgen op GitHub.

Tot slot, Zimbra kent een sterke community waarin iedereen die dat wenst zijn eigen uitbreidingen kan ontwikkelen en aanbieden. Veel van deze uitbreidingen kun je vinden op Zimbra.org waar een specifieke opsomming van Zimlets is opgenomen.

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Offerte?

Stuur mij een vrijblijvende offerte op maat:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Vragen? Bel: +31 (0)345 - 200 010 of e-mail ons.
Bent u klant van Online.nl of Euronet?
Bel: 088 0038 500 of tweet: @onlinepuntnl

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een produkt van KovoKs BV.
Op deze website vindt u alle informatie die van pas kan komen bij de aanschaf en het gebruik van Zimbra.