Weergave Leesvenster en Berichten

Binnen Zimbra is het mogelijk om uw e-mail op verschillende manieren weer te geven via het leesvenster. Standaard staat het leesvenster onderaan uw e-mail (tenzij uw systeembeheerder dit anders heeft ingesteld).


U kunt het leesvenster ook aan de rechterzijde tonen, terwijl uw e-mail aan de linkerzijde staat. U klikt op het menu Weergeven en u selecteert de optie Leesdeelvenster rechts. Wanneer u het leesvenster niet meer wenst te gebruiken kunt u deze uitzetten. U klikt op het menu Weergeven en u selecteert de optie Leesvenster uit. Niet alleen kunt u het leesvenster op verschillende manieren tonen, maar u kunt ook de weergave van uw berichten bepalen.Standaard wordt de door uw ontvangen e-mail weergegeven op basis van losse berichten. Afhankelijk van uw voorkeuren worden de losse e-mailberichten gesorteerd op datum. De standaard instelling zorgt dat de laatst recent ontvangen e-mail bovenaan staat. Uiteraard zijn er meerdere manieren van sorteren mogelijk op de berichten in je mailbox.Zo is het ook mogelijk om de ontvangen e-mail weer te geven op basis van conversaties. Dit betekent dat alle e-mails worden gegroepeerd op onderwerp. Wanneer u dus een e-mailwisseling heeft waarbij er heen-en-weer wordt gemaild worden deze automatisch toegevoegd aan de conversatie. Een handige functie wanneer u veel discussies voert per e-mail met meerdere personen.Wanneer u berichten per conversatie wil weergeven klikt op het menu Weergeven en u selecteert de optie Per conversatie. Mocht u toch weer de optie willen waarbij u e-mail wordt weergegeven als losse berichten dan volgt u wederom het menu Weergeven maar kiest u nu voor de optie Op bericht.


Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.