Hoe kan ik de taal van de spellingscontrole veranderen?

Er zijn twee spellingscontrole-manieren die u kunt gebruiken en aanpassen:

  1. U kunt de spellingscontrole knop aanklikken die bij het typen van een mail in de bovenbalk staat tussen Bijlage toevoegen en Handtekening, etc. Dit is de spellingscontrole van Contact zelf en de taal hangt af van de taal die ingesteld is voor het hele programma. U kunt de taal van Contact wijzigen door te gaan naar het tabblad Voorkeuren. De derde pulldown Taal staat standaard op Nederlands, u kunt deze wijzigen in de taal die u zoekt. Staat uw taal er niet bij, stuur ons dan een mailtje, dan helpen wij u verder. Let op, u kunt de taal van Contact niet wijzigen tijdens het typen van een bericht.

  2. De andere manier die u kunt gebruiken is de spellingscontrole van de browser zelf. Contact opent u in een browser, dus u kunt de 'browser eigen' functies gebruiken. Als u Firefox of Chrome gebruikt, dan zijn dat de rode kringeltjes die u onder de woorden ziet verschijnen terwijl u een email aan het typen bent. Hiervan is de taal wel eenvoudig te wijzigen, klik daarvoor met de rechtermuisknop op een rood onderkringeld woord, dan kunt uit uit het pop-up menu de taal wijzigen en eventueel een andere taal toevoegen.

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.