Verzenden vanuit een ander adres

Als je mail ontvangt van meerdere e-mailadressen naast je persoonlijke e-mailadres, dan kan het handig zijn om ook vanuit de alternatieve e-mailadressen te kunnen versturen. Zo kan het zijn dat je ook de mails ontvangt van marketing@uwdomain.nl of verkoop@uwdomain.nl, maar je op dit moment alleen kunt versturen vanuit ineke@uwdomein.nl. Het is mogelijk om ook te kunnen versturen vanuit marketing@uwdomain.nl.

Dit kun je als volgt instellen:

Voorkeuren Zimbra De te volgen stappen zijn genummerd op de afbeelding. Klik op voorkeuren (1) in Zimbra, ga naar accounts (2), dan Persona toevoegen (3), bij de naam geef je het een naam 'Marketing' (4). Bij 5 en 6 vul je dan 'Marketing' en het e-mailadres waarmee je wilt verzenden, bijvoorbeeld marketing@uwdomain.nl.

Tip: tot slot kun je ook nog (7) aanvinken, dan beantwoord je alle mails die binnen zijn gekomen op marketing@uwdomain.nl automatisch ook met dat adres.

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Over Zimbra Nederland

Zimbra Nederland is een product van KovoKs BV.
We bieden u maatwerkoplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door een selectie standaard componenten voor u te combineren om zo tot de beste oplossing voor uw behoeften te komen. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.