Skip to main content

Slim. Open. Veilig. Flexibel. Zimbra.

Icoon pijl naar beneden
Achtergrond afbeelding
Is privacy belangrijk voor u en wilt u software kunnen vertrouwen met uw data, dan is Zimbra een goede keuze.
Met eigen Zimbra licenties of Hosted Zimbra accounts via ons Europese platform, loopt u geen risico meer dat softwarebedrijven uw data kunnen verzamelen.

Hecht net als wij aan uw vrijheid.

Icoon cloudhosting

Over Zimbra

Zimbra Collaboration is een open source-oplossing voor messaging en samenwerking, met zo’n 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat volledige mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit de Zimbra Webcliënt, MS Outlook, Mozilla Thunderbird en andere op standaarden gebaseerde e-mailcliënts en mobiele apparaten.

Zimbra op desktop
All Devices
Zimbra op desktop

Werk soepeltjes samen met uw Team

De overzichtelijke agendafunctie combineert uw agenda met die van uw collega’s in 1 duidelijke weergave. U kunt meerdere agenda’s aanmaken en delen binnen en buiten uw organisatie.

  • Meerdere agenda’s aanmaken, combineren en delen

  • Beschikbaarheidsinformatie genodigden en faciliteiten

  • Afspraken maken via drag & drop-functie

Teamwork
Cross platform Windows Android Apple

Verschillende platformen. Zelfde gebruikersgemak. Zelfde snelheid.

Cross platform Windows Android Apple

Krachtige Features

Agenda

De overzichtelijke agendafunctie combineert uw agenda met die van uw collega’s in 1 duidelijke weergave. U kunt meerdere agenda’s aanmaken en delen binnen en buiten uw organisatie. Tevens is het mogelijk om de beschikbaarheid te tonen van alle genodigden. Met de drag & drop-functie sleept u een mailtje of een contact uit uw adresboek naar de agenda en de afspraak staat!

E-mail

In de zeer complete Zimbra e-mailomgeving deelt u in een handomdraai e-mailmappen met personen binnen uw organisatie. Uw e-mails worden automatisch gegroepeerd en u kunt de e-mail voorzien van zelfgedefinieerde labels. Zimbra beschikt over een krachtige zoekfunctie die door zowel door uw e-mails als door alle bijlagen zoekt. 

Handtekeningen

Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld waarmee wij de handtekeningen van alle werknemers centraal kunnen beheren. U geeft ons de informatie van de werknemers, zoals de naam en het telefoonnummer en wij zorgen dat bij iedereen de juiste handtekening verschijnt. Zo hebben alle werknemers een persoonlijke handtekening in de juiste huisstijl.

Adresboek

Binnen Zimbra kunt u meerdere adresboeken aanmaken en delen. Het is ook mogelijk om organisatiebreed een gedeelde adresboek in te richten om zo alle gegevens van uw klanten, leveranciers en andere partners te beheren. Wanneer u regelmatig een zelfde groep contacten e-mailt dan kunt u distributielijsten en contactengroepen gebruiken. Tot slot biedt Zimbra de mogelijkheid om bestaande contacten en adresboeken uit andere systemen te importeren.

Mobile Sync

Zimbra synchroniseert zonder problemen met iOS, Android smartphones en tablets. Zimbra is te koppelen met de standaard applicaties op deze telefoons. Tevens stelt Zimbra u in staat uw mobiele apparaten en gebruikersaccounts centraal te beheren. Daarbij is het mogelijk om een beveiligingsbeleid in te stellen op uw mobiele apparaten met bijvoorbeeld pincodes en om uw mobiele apparaten op afstand te wissen bij diefstal of verlies.

Desktop ondersteuning

Zimbra biedt een robuuste webclient met een consistente en interactieve gebruikersinterface met eigentijdse en slime functionaliteit gericht samenwerking en delen van informatie. Uiteraard biedt Zimbra de standaard ondersteuning voor POP3, IMAP4, CalDAV en vCard zodat ook andere applicaties gekoppeld kunnen worden, maar de meest complete ervaring is door de webclient te gebruiken.

5,95
Zimbra Hosted

Probeer Zimbra vandaag nog!

Met een proefaccount kunt u Zimbra even goed uittesten. Een Hosted mailbox is er al voor 5,95 euro.